Nyheter

2018-06-18: Biljettförsäljning på Svedala Radio & TV

Fr.o.m imorgon, tisdag 19 juni, kan du köpa din biljett till årets festival på Svedala Radio & TV. Välkommen till Storgatan 22. Du kan betala med kontanter eller Swish. Läs mer om biljetterna här.

 

2018-06-08: Biljettförsäljning på ICA Kvantum i Svedala

Fr.o.m idag kan du köpa biljetter på ICA Kvantum i Svedala. Läs mer om biljetterna här.

 

2018-06-05: Nu är hela startfältet klart

Musikföreningen S.M.U.R.F. presenterar med stor glädje Backyard Babies, Mora Träsk, Bryan Adams Tribute med Wrethov & Reckless, Point Riot, The Papppas och Lattjo, Lajban & Luffarn på SommarRock Svedala 2018. Läs mer om artisterna här. Se spelschemat här. Köp biljetter här.

 

2018-05-17: En liten ändring i spelschemat

Vi har gjort en liten ändring i spelschemat. Frances & The Fathers flyttar från fredagen till lördagen. Se spelschemat här. Och håll utkik – fler artister släpps inom kort.

 

2018-05-14: Nu släpper vi fler artister

Det är med mycket glädje vi nu kan presentera fler artister till sommarens festival.

Nu släpper vi The Poodles, Bonafide, Spootlajtz, Skai, K.R.A.M, Svedala Församlings Schlagerkör med Cicicci Landén och Lars "Lunkan" Lundgren, Frances & The Fathers, Forgetting Yesterday, Sanna Hansson & The Swatchmen och tävlingsvinnarna Memoria.

Sedan tidigare är Samir & Viktor, Hasse Andersson, Perikles, Markoolio, VA Rocks, Anna Hertzman, Danne Stråhed och Diamantorkestern klara.

Läs mer om artisterna här. Se spelschemat här. Köp biljetter här.

 

2018-05-06: Vi har en vinnare!

Idag säger vi grattis till Memoria (som tidigare har gått under namnet 2early), som vann gårdagens final i vår artisttävling. De får alltså äran att inleda årets festival. Mer info om bandet kommer. En massa fina bilder från finalen hittar du här.

 

2018-04-10: Fler artister

Det är med stor glädje vi nu kan presentera fler artister till festivalen. Nu släpper vi Markoolio, VA Rocks, Anna Hertzman, Danne Stråhed & Dynamo och Diamantorkestern. Sedan tidigare är Samir & Viktor, Hasse Andersson och Perikles klara. Läs mer om artisterna här. Och spelschemat hittar du här.

Och passa på att köpa biljett nu. Det finns fortfarande några kvar av tre-dagars-biljetterna för 500 kr.

 

2018-03-27: Nu släpper vi biljetter och de första artisterna!

Det är med glädje som vi längtar till vecka 28, då vi får möta vår underbara publik och våra fantastiska funktionärer. Det är med stolthet vi nu presenterar årets första artister.

Samir & Viktor, Perikles samt Hasse Andersson är klara för SommarRock Svedala 2018! Läs mer om artisterna här.

Och i samband med detta släpper vi även 500 st 3-dagars biljetter till reducerat pris. Läs mer och köp biljetter här.

 

2018-03-04: Tävla om att få spela på SommarRock Svedala

Nu är det dags för årets artisttävling där vinnaren får äran att öppna SommarRock Svedala 2018!

Mer information på SMURFs Facebook-sida.

Lycka till!

 

2017-12-08: Hjälp oss att välja rätt artister

Nu har vi öppnat formuläret där du kan lämna din röst och hjälpa oss att välja rätt artister. Rösta här.

 

2017-12-07: Nytt format – minskning av område och artistutbud

Efter årets 30-årsjubileum kände en del av organisationen, personer som varit med oss i väldigt många år, att det var dags att tacka för sig och lämna över festivalen i nya händer. Givetvis är det väldigt mycket kunskap som kliver ut genom dörren, men nu är det dags för oss att ta över och skaffa våran erfarenhet och ny kunskap.

Vi i den nya ledningen intar en väldigt ödmjuk position inför 2018 års upplaga av SommarRock Svedala. Vårt mål är att vi ska kunna ge er den festival med samma gemenskap, kärlek och trygghet som ni är vana vid. För att vi ska kunna göra detta så har vi tagit beslutet att förminska både området och storlek på utbudet. Det kommer fortfarande att vara våra två scener men i mindre storlek, därav inte lika stora artister som våran publik är vana vid.

I ledningens egna ord och känslor så kan man förklara detta som att adoptera ett barn. Att adoptera en fullvuxen 30-åring som redan har ett vinnande koncept är lite som det gamla uttrycket ’Man kan inte lära gamla hundar att sitta’. Därav väljer vi att inte adoptera denna 30-åring utan vi vill skapa ett eget koncept att jobba efter, vi vill hitta våra egna vägar och utveckla våra egna kunskaper och erfarenheter. Dock är vår strävan inte att skapa en helt ny festival, utan det är fortfarande SommarRock Svedala, den festival som står för gemenskap, kärlek, mys och trygghet. Vi behöver ett år att greppa den helheten och göra det som står i våran makt för att göra det bästa för både våra besökare, alla ideella hjältar som jobbar här och alla andra som är inblandade!

Vi hoppas med hela vårt hjärta att folk kommer att ha förståelse för detta och vill hjälpa oss att fortsätta driva detta framåt så vi återigen ska kunna börja växa och skapa den festival vi vill ha tillsammans. Vi är oerhört spända och ser fram emot detta året, vi hoppas att ni också gör det!

Läs hela press-meddelandet här.

 

2017-11-16: Ny festivalledning

Det är med stor glädje vi nu kan presentera den nya festivalledningen för SommarRock Svedala 2018!

Den nya ledningen kommer att bestå av:

Anna-Sophia Sandström – festivalgeneral. Anna-Sophia har sedan 2012 varit medlem i styrelsen för musikföreningen S.M.U.R.F. Sedan 2015 är hon ordförande i föreningen.  Anna-Sophia jobbade sitt första år på SommarRock Svedala 2010.

Sara Ollesdotter – ekonomiansvarig. Sara har sedan 2007 varit kassör i musikföreningen S.M.U.R.F och har sedan 1998 jobbat på SommarRock Svedala.

Ellen Wickström – områdesansvarig. Ellen har varit medlem i styrelsen sedan 2016. År 2007 jobbade Ellen sitt första år på SommarRock Svedala.

Artist-foto, xxx

SommarRock Svedala 2018 arrangeras av musikföreningen S.M.U.R.F den 12-13-14 juli 2018 vid Friluftsbadet i Svedala