Nyheter

2022-06-27: Spelschemat uppdaterat med artisternas starttider

Äntligen kan vi presentera årets spelschema. Läs mer om när dina favoritartister spelar här.

 

2022-06-23: Erbjudande från Malmö Arena Hotel

Missa inte vår nya hotellpartners fantastiska erbjudande! För endast 999 kr per person, kan du gå en dag på SommarRock Svedala och bo på fantastiska Malmö Arena Hotel.

Ta tåget utanför hotellet direkt till Svedala, promenera 10 minuter och var på plats på festivalen!

Malmö Arena Hotel är ett familjeägt och färgrikt destinationshotell på bästa läge i Malmö Hyllie, endast 12 minuter från Köpenhamns flygplats. Med 395 rum är det Malmös näst största hotell. Där njuter du av en god natts sömn, kökets genuina mathantverk och den enastående utsikten i Skybaren.

Läs mer om erbjudandet och boka här: https://malmoarenahotel.com/sommarrockspaket-14-16-juli/

 

2022-06-05: Europe är klara för SommarRock Svedala

Det blir inte mycket större än Europe när det kommer till svenska rockband. Med turnéer världen över, enorma hits som ”The Final Countdown”, ”Carrie”, ”Superstitious” och ”Rock The Night”, album som toppat listor i världens alla hörn - är Europe en svensk musikexport av allra högsta dignitet.
Med över 20 000 000 sålda album och en imponerande karriär som sträcker sig över 35 år känns det fantastiskt att välkomna Europe tillbaka till Svedala!

Se alla våra artister här. Kolla spelordningen här och köp din biljett här.

 

2022-06-03: Nu kan du köpa biljetter i butik i Svedala

Det finns nu möjlighet att köpa biljetter hos ICA Kvantum Karlssons och Bolist Svedala, Byggbutiken.

Läs mer om biljetter här.

 

2022-05-24: Kontantfritt

Från och med i år kommer SommarRock Svedala att vara en kontantfri festival!

Detta innebär att man enbart kommer att kunna betala med kort eller Swish. Vi kommer inte längre att ha möjlighet att ta emot kontanter!

Dock är det möjligt att andra försäljare inne på området (t.ex. de artister som säljer merch) har möjlighet att ta emot kontanter – det har vi ingen kontroll över!

Har du ännu inte säkrat din biljett? Då kan du göra det här

 

2022-05-07: Fler artister

Liar Thief Bandit, Seven Steps Away, The Show Goes On - Queen Tribute,
Going To Hell In A Chevy och Pontus & Polarna är klara till SommarRock Svedala 2022!

Se alla våra artister här.

 

2022-05-07: Spelordning och endagsbiljetter

Spelordningen och endagsbiljetterna till årets festival är nu släppta! Nu återstår bara fredagens avslutningsakt, denna presenteras den 5 juni!

Kolla spelordningen här och köp din biljett här.

 

2022-04-15: Oscar Zia, Danne Stråhed, m.fl.

Det är med stor glädje vi nu kan presentera en av Sveriges mest aktuella multitalanger och en äkta skånsk speleman, som dessutom båda gjorde succé i melodifestivalen, till SommarRock Svedala, Oscar Zia och Danne Stråhed. Detta kompletteras med en härlig blandning av artister som säkerställer att SommarRock Svedala, som vanligt, har något för alla: Forgetting Yesterday, Spootlajtz, Mother Mersy, Frances & the Fathers och Diamantorkestern.

Läs mer om artisterna här, och läs mer om biljetter här.

 

2022-04-04: Ny huvudsponsor: Bolist Svedala

Bolist Svedala går in som ny huvudsponsor till SommarRock Svedala!

Under 2021 bytte Bolist Svedala ägare när Casolino-koncernen, som ägs av Svedalaborna Jonas och Martina Nilsson, förvärvade både drifts- och fastighetsbolag.

Samarbetet med Bolist är ett viktigt finansiellt samarbete för SommarRock Svedala, speciellt efter flera år med inställda arrangemang pga Corona-pandemin. Bolists vilja att stötta det lokala kulturlivet och vara delaktiga i att skapa denna typ av mötesplats i en mindre ort som Svedala betyder otroligt mycket för oss. Vi vill välkomna Bolist Svedala till vår festivalfamilj. Ni kommer att göra det möjligt för oss att skapa fantastiska minnen med vår publik i sommar.

 

2022-03-31: SommarRock Svedala ger fri entré till ukrainska flyktingar

SommarRock Svedala har alltid varit en festival som drivits av ledord som gemenskap, kärlek, glädje och ansvar. SommarRock Svedala ska vara en plats där alla hör hemma och där ursprung, könstillhörighet, sexuell läggning, samhällsställning etc inte spelar någon roll. Målet är att sprida glädje, att skapa en plats där alla människor kan umgås över gränser och generationer. Vi tror på den kraften som finns i att skapa ögonblick, ögonblick där bara glädje existerar, ögonblick där man glömmer allt dåligt, ögonblick där man vill pausa tiden.

Det finns alltid människor som lider i vår värld och som behöver stöd och hjälp. Men den rådande situationen saknar motstycke i modern tid. Vi tror inte att vi kan lösa de problem som människor nu står inför. Men vi tror på kraften att för en liten stund bara få andas, skratta och samla kraft. Vi kommer därför, och vi uppmanar andra att följa efter, att bjuda alla människor som är på flykt från Ukraina på fri entré till årets festival mot uppvisande av ukrainskt pass. Låt oss ge er ett ögonblick, en chans att andas och en chans att tänka på något annat.

Mer information kommer inom kort här på vår hemsida www.sommarrock.nu.

 

2022-03-25: Molly Sandén och Joddla med Siv

Det är med stor glädje vi nu kan presentera en av Sveriges största popartister och den ständigt mest önskade artisten till SommarRock Svedala – Molly Sandén och Joddla med Siv.

Sedan tidigare är följande artister släppta till det stundande 35-årsjubileumet - Mustasch, Måns Zelmerlöw, Thomas Di Leva, Hasse Andersson, Perikles, Molly Hammar, Dolly Style och Grannen Måns.

Läs mer om artisterna här, och läs mer om biljetter här.

 

2022-03-23: Grannen Måns och Dolly Style

Grannen Måns och Dolly Style är klara som familjeunderhållning till SommarRock Svedala 2022. Vi har alltid varit en festival för alla åldrar, även barnen. Därför är det kul att nu kunna presentera underhållning som är riktad mot barn och ungdomar. Lördagseftermiddagen brukar vara en fantastisk stund på festivalen, där familjerna sitter i gräset, äter glass och njuter av musiken tillsammans.

Sedan tidigare har Mustasch, Måns Zelmerlöw, Thomas Di Leva, Hasse Andersson, Perikles och Molly Hammar presenterats.

Läs mer om artisterna här, och läs mer om biljetter här.

 

2022-03-04: Hasse Andersson, Thomas Di Leva, Molly Hammar och Perikles

Det är med stor glädje vi nu kan presentera Hasse Andersson, Thomas Di Leva, Molly Hammar och Perikles till SommarRock Svedalas kommande 35-årsjubileum. För två veckor sedan presenterade vi de första artisterna Mustasch och Måns Zelmerlöw och mottagandet var fantastiskt! Tillsammans skapar denna mix av artister den folkliga festival som SommarRock Svedala alltid varit. Läs mer om artisterna här, och läs mer om biljetter här.

 

2022-02-18: Måns Zelmerlöw och Mustasch

S.M.U.R.F (Svedala Musikers Unga RockFörening) arrangerar äntligen den 34:e upplagan av SommarRock Svedala som äger rum den 14-15-16 juli. Det är med stor förväntan och glädje som vi längtar till sommaren och vecka 28. Nu får vi äntligen efter två års uppehåll p.g.a. Covid-19 möta vår fantastiska publik och våra fantastiska funktionärer!

Så det är med extra stor glädje och stolthet som vi nu kan presentera SommarRock Svedala 2022 års första artister: Måns Zelmerlöw och Mustasch. Läs mer om artisterna här, och läs mer om biljetter här.

 

2022-02-10: Biljettsläpp imorgon (11/2)

Imorgon kl. 10.00 öppnar vi äntligen upp biljettförsäljningen till SommarRock 2022!
Vi kommer till en början bara att släppa 3-dagarsbiljetter, 1-dagarsbiljetterna släpps senare i vår.
Ni som var snabba och redan har köpt biljetter till 2020 kommer självklart kunna använda dessa i år!
Mer information hittar ni här.

 

2022-02-05: Full fart framåt!

Ingen kan väl ha missat att restriktionerna stryps den 9 februari? Hur otroligt härligt är inte det? Festivalsverige jublar!

Trots alla restriktioner så har vi på SommarRock Svedala såklart inte hållit oss på latsidan, vi har siktet inställt på 2022 och har jobbat med planeringen under tiden. Men nu är det full fart framåt och inom snar framtid kommer vi även att börja släppa våra första artister, så håll utkik!

Är ni med oss?

Följ oss på Facebook och Instagram.