Estraden, Klara Hammarström, Lasson med vänner, Going to Hell in a Chevy och Great Pleasure är klara för SommarRock Svedala!

Idag kan vi berätta att ingen mindre än Estraden, Klara Hammarström, Lasson med vänner, Going to Hell in a Chevy och Great Pleasure kommer till SommarRock Svedala 2024!

Estraden, med över 250 miljoner streams och albumet ”Mellan hägg och syrén”, etablerade sig som en av Sveriges hitmakare 2018. Gruppen, bestående av Carl Silvergran, Felix Flygare Floderer och Louise Lennartsson, är känd för sina tydliga hookar och moderna poplåtar.

Klara Hammarström, en 23-årig artist, har gjort sig känd för sin kraftfulla röst och magnetiska scenpersonlighet. Med flera radiohits, en Spotify topp 10 och två Melodifestivalen-finaler, är hon en av Sveriges framstående unga artister.

Fjolårets succse med After Rock är tillbaka även i år där Lasson med vänner bjuder in till efterfest i öltältet för att förlänga festen på torsdagskvällen.

Going to Hell in a Chevy, ett sidoprojekt av Jokke, Ted, Anders och Rikki, är inspirerat av artister som Airbourne och AC/DC, och skapar en egen variant av drivande, skitig rock med attityd.

Great Pleasure, känt från 90-talet och deras album ”Leap Of Faith”, firar 30-årsjubileum med ett nyinspelat digitalt skivsläpp och en spelning på SommarRock Svedala.

Läs mer om artisterna här