Bokade artister

Hittills klara artister till SommarRock Svedala 2024, fler presenteras inom kort!

Darin

Darin slog igenom i Svenska Idol 2004 och har sedan dess haft sju albumettor, trettio guld- eller platinasinglar och över en halv miljard spelningar på Spotify. Med ett stort antal hits i bagaget och medverkan i de flesta stora svenska tv-programmen har Darin blivit en modern folkkär artist som hela tiden förnyar sig och når nya människor. Darin har precis avslutat en omfattande arenaturné som givetvis även den blev en stor succé! Nu ser vi fram emot Darin på SommarRock Svedala 2024!

Rydell & Quick

Mer än 5 000 konserter, 66 000 låtar live, 185 000 mil på turné, 6 200 hotellnätter 15 utslitna turnéfordon talar sitt tydliga språk. Rydell & Quick är ett av Sveriges mest uppskattade liveband och bjuder alltid på en makalös show. De gjorde sin debut på SommarRock Svedala 2023 och mottagandet var fantastiskt. Vi måste bara låta er uppleva detta ännu en gång!

Peg Parnevik

Peg Parnevik ligger för närvarande etta på Spotify och gör succé i tv-programmet Så Mycket Bättre. Sedan debuten 2016 har Peg Parnevik kammat hem både en Grammisnominering och P3 Guld-pris och hennes musik har streamats flera hundra miljoner gånger. Med full fokus på musiken, låtskrivandet och framför allt liveshowen vill nu Peg visa vem hon är, en gång för alla. För att citera henne själv ”Kom till ett gig så ska jag visa er vad jag går för”.

Smash Into Pieces

2023 gjorde Smash Into Pieces mellodebut där de tog sig raka vägen till final och slutade på en stark tredjeplats. Låten ”Six Feet Under” uppnådde platinastatus i Sverige på bara 12 veckor och låg länge stadigt bland de tio mest spelade låtarna i Sverige på Spotify. Dessutom har låten skrivit historia genom att klättra ända upp till en andraplats på Svensktoppen, och blev därmed den rocklåt från melodifestivalen som har haft bäst placering på Svensktoppen genom tiderna. Men deras resa började inte där, bandet har sedan länge varit ett etablerat hårdrocksband med flertalet album och turnéer bakom sig. De bjuder alltid på en oförglömlig live-upplevelse och vi ser fram emot att bjuda våra besökare på denna!